Slavine, instalacija baterija, vodokotlići, sanitarije, bojleri, sifoni

Vodoinstalaterske usluge

Decenijsko iskustvo u obavljanju vodoinstalaterskih usluga i veliki broj zadovoljnih klijenata su dokaz kvaliteta našeg rada. U naše usluge spadaju zamena i popravka bojlera, česmi, vodokotlića, tuševa, dotrajalih cevi, zamena sifona,čišćenje sifona,ugradnja keramike, postavljanje izolacije oko kade, tuš kabine, zamena binoks crevaUkoliko živite na teritoriji Beograda i potreban vam je kvalitetan i povoljan vodoinstalater za sve vodoinstalaterske usluge, vodoinstalater mi smo pravi izbor.

POSEBNA PONUDA ZA UŠTEDU STRUJE:

  • BOJLER 3000 din sa materijalom i instalacijom
  • TA PEĆ 4000 din sa materijalom i instalacijom
  • Aparati rade samo noću automatski, kada je struja jeftinija

O nama

Vaš Kućni Majstor Beograd, kao mala zanatska radnja, počinje sa radom 2004 godine. Godine iskustva i obuka mladih kadrova doveli su do toga da danas možemo da ispunimo skoro svaki zahtev klijenata. Tim od 8 majstora i mnogo kooperanata može da odgovori na skoro svaku popravku u istom danu.

Za nas ne postoje veliki i mali poslovi, tu smo zbog Vas. Hitne intervencije, adaptacije prostora, sitne popravke. Svakodnevno susretanje sa raznim problemima donelo nam je neprocenljivo iskustvo koje ćemo rado podeliti sa Vama.

Pročitajte više

Kontaktirajte nas